Padlókonvektor felhasználása - Stiltherm

Tartalomhoz ugrás


Nagy felületű nyílászárók páramentesítése


A padlóradiátorokat alkalmazhatjuk nagyméretű nyílászáró felületek elé beépítve, az üvegfelületek folyamatos páramentesítésére illetve azok fűtésére. Páramentesítésre elegendő lehet egy kisebb hőteljesítményű padlóradiátor (20cm széles), míg a nagyobb hőigényt a 30 vagy 40 cm szélességű konvekciós vagy ventilátoros termék tudja biztosítani. Árban a 20 vagy 30 cm-es termék között minimális különbség van, de hőleadásban jelentős.


Esztétikus fűtési megoldások

A XXI. század esztétikai és technikai elvárásainak maximálisan megfelelő, diszkrét, csendes fűtési megoldás a Stilltherm padlóradiátor rendszer. A padlóradiátorokat könnyen kezelhető (feltekerhető), takarórács rejti, melyet különböző anyagokból (fa vagy alumínium) szállítunk a megrendelő igénye szerint. Kérésre az alumínium rácsokat a RAL színskála színeiben szinte bármilyen színűre tudunk színtereztetni.


Párhuzamosan alkalmazható fűtési rendszerek

A Stilltherm padlóradiátorokat más típusú fűtési módozatokkal kombinálva is használhatjuk. Padlófűtés esetében, nem szükséges radiátorokat elhelyeznünk. Szabadon kombinálható a rendszer hagyományos fűtési megoldásokkal is, megfelelő tervezés mellett. 
Vissza a tartalomhoz